Doe je mee aan Kindercorso

Geplaatst op: 24 juli 2018

Hallo jongens en meisjes uit Nijensleek, Wilhelminaoord, Wapserveen, Vledder, Noordwolde-Zuid, Eesveen en Vledderveen. Op ​zaterdagmiddag 8 september 2018  kun je meedoen aan het Kindercorso​: met je versierde fiets, trekker, skelter of wat dan ook ga je achter muziekkorps aan en voor de feeënwagen uit. De versierde corsowagens ophalen. Je komt zo twee keer langs het publiek.

Op vrijdagmiddag 7 september vanaf 15:00 uur kun je met je fiets, trekker, skelter bij de tent bloemenprikken. Zorg zelf voor een stuk tempex o.i.d. waar je de bloemen in kunt prikken en dan zorgen wij voor de bloemen. Hiervoor is een ruimte gereserveerd, dit staat aangegeven bij de tent. Je mag je voertuig vrijdag laten overnachten bij de tent. De tent staat naast het Huis van Weldadigheid aan de Majoor van Swietenlaan. Je mag dus dahlia’s gebruiken voor het versieren, maar dat hoeft niet. Alles wat je leuk vindt is oké!

Zit je nog niet op het voortgezet onderwijs en wil je graag meedoen aan het Kindercorso? Meld je dan gauw aan en vul het formulier in.