Activiteiten zondag grotendeels bekend

Geplaatst op: 10 juli 2019

In het tweede weekend van september staat Frederiksoord geheel in het teken van Feest! Naast de optocht op zaterdagmiddag en – avond staan de corsowagens op zondag tentoongesteld in ‘De Tuinen’, sommige zelfs inclusief figuranten. Ook kunt u in ‘De Tuinen’ de mozaïeken bewonderen die geprikt zijn door de regionale scholen. En er is meer…

Voor jong en oud is er ook op zondag van alles te beleven! Zo is er een photobooth, komt Wompel Pompel schminken en ballonvouwen, verzorgt Outdoor Point activiteiten met elektrische fietsen en schietspelletjes, komen er 2 soorten springkussen (een gewone en een ‘space jump’) en dit alles met de muzikale omlijsting van ‘het Flaterpretorkest’.

Kunt u er niet genoeg van krijgen? Dan bent u van harte welkom voor een ritje in de zweefmolen, want er is natuurlijk ook kermis. Is ook dat nog niet voldoende dan draait DJ Marthijn Theunissen (onder andere) op zondagmiddag in onze feesttent.

U bent van harte welkom op ons Feest!