Nabespreking en vooruitblik Corso 2020

Geplaatst op: 15 november 2019

In Ons Dorpshuis te Wilhelminaoord hebben we 14 november onze jaarlijkse nabespreking gehad. Een goed gevulde zaal met corsogroepen en vrijwilligers luisterden naar de jury en het bestuur van Corso en Flodderfeest. De prijzen van 2019 zijn deze avond uitgereikt.

Nieuw dit jaar is de Harm Baas aanmoedigingsprijs voor een individu of groep die zich op bijzondere wijze inzet. Een prijs ter nagedachtenis aan Harm die zelf altijd erg betrokken was bij Corso Frederiksoord.

De commissie bestaande uit Marinus, Johan en Joost geven dit jaar deze prijs aan de mannen van de Technische Commissie! Achter de schermen zijn zij het hele jaar druk en werken hard aan ons evenement.

‘Sinds jaar en dag betrokken, trouwe gast zowel overdag als tijdens de nacht van Frederiksoord, na zijn pensioen weer volledig beschikbaar’… de eer was aan Nico Verhagen van Corsogroep De Mandenmakerij om dit jaar de onderwerpen voor corso 2020 bekend te maken. Het thema: ‘Corso 60 jaar, vermaak oe’.

De onderwerpen zijn als volgt verdeeld:

Groenlicht – Speeldoos parade
De Moesberg – Camping
De Roomboot BV – Madagascar
Groep Vledderveen – If I could turn back time
De Bauers – Draaiorgel
De Mandenmakerij – Onderwaterleven
De Kolonie – Helikopter
De Handige Handjes – Communicatie
Groep Wapserveen – Bierbrouwerij
VVV – Aangedreven