Corso Frederiksoord

Juniorcorsogroepen:

aan 't Werk

"al wat ervaring"

Aan ’t Werk

De juniorgroep “Aan ‘t werk” bestaat uit vier vrienden. De vrienden mogen graag klussen en steken regelmatig de handen uit de mouwen, vandaar ook de gekozen groepsnaam.

Het thema van de wagen is “boerenkinkels”. Dit thema is gekozen omdat de boeren de afgelopen tijd veel in het nieuws zijn geweest. Daarnaast zijn de vrienden allemaal geïnteresseerd in trekkers.

Alle juniorwagens krijgen een onderstel aangeboden door de organisatie van het Corso als basis voor de wagen. De opbouw van de wagen wordt gedaan door de juniorgroep. Deze wagen heeft als opbouw een trekker. Door middel van hout en tempex is de wagen gevormd en klaargemaakt om er bloemen op te prikken.

Het corso is niet nieuw voor deze vrienden. Ze hebben al wat ervaring opgedaan door mee te doen aan het kindercorso. Nu zij daar te groot voor zijn geworden, hebben ze ervoor gekozen om deel te nemen aan het juniorcorso. Een mooie stap tussen het kindercorso en een grote praalwagen in. De jongens kijken er naar uit om gezellig samen met elkaar bezig te zijn.