Corso Frederiksoord

Jubilerend Corso Frederiksoord afgelast

Beste Corso-vrienden,

In goed overleg met de Corsogroepen heeft het bestuur besloten dat het Corso Frederiksoord dit jaar NIET doorgaat in verband met alle Corona maatregelen’.

Het Corso niet door laten gaan was geen gemakkelijke beslissing. Belangrijk hierbij is de gezondheid van jullie allen (bouwers, vrijwilligers en het publiek)!

Samen met argumenten als solidariteit naar andere Corso organisaties, het onvoorspelbare verloop van de maatregelen en mogelijke financiële risico’s, is dit de enige juiste beslissing.

De voorbereidingen waren al in volle gang. Er is een jubileumcommissie samengesteld, bestaande uit vrijwilligers met enthousiaste plannen om 60 jaar Corso invulling te geven. Historische filmpjes en foto’s zijn verzameld om getoond te worden. Een groot deel van het programma was bekend bij de diverse commissies. De Corsogroepen hebben hun onderwerpen in november al gepresenteerd en dachten na over de uitwerking van thema ‘Corso 60 jaar – Vermaak oe!’.

In overleg met groepsleiders, commissies en de organisatie van het Flodderfeest bekijken we of we in september nog een activiteit kunnen organiseren, zoals bijvoorbeeld een (variant op de) mozaïek-route. Daarover houden we jullie op de hoogte!

Wij begrijpen dat veel mensen teleurgesteld zijn, maar we kijken ook vooruit en hopen in 2021 een groots Corso Frederiksoord te kunnen organiseren !

Voor nu wensen wij jullie allen veel gezondheid.

Namens het bestuur Corso Frederiksoord.