Bezoekersinformatie

Beleef Corso Frederiksoord tijdens de Mozaïekfietsroute op 13 september 2020!

Corso Frederiksoord organiseert op 13 september tussen 11.00 en 17.00 uur een mozaïekfietsroute door Frederiksoord, Vledder, Vledderveen, Wilhelminaoord en Nijensleek waarbij circa 80 mozaïek borden met dahlia’s te zien zijn.

Tijdens de route kunnen deelnemers meedoen aan de puzzeltocht, met kans op het winnen van één van de drie aangeboden prijzen: een rundvlees pakket aan t.w.v. € 150,- (Henri van Heerde) , een dagje uit met twee E-Scooters (Bats uitzendburo & Fietstransferium Frederiksoord)  en een Boodschappenpakket t.w.v. € 50,- (Coop Simonides).

Outdoor Point verzorgt een aantal activiteiten voor jong en oud (o.a. bij CBS de Bron in Nijensleek), dorpshuis Wilhelminaoord is geopend en tussenstops zijn mogelijk bij diverse horecagelegenheden, musea en monumenten. Het is van 11 t/m 13 september ook Monumentenweekend en een aanrader om de route hiermee te combineren!

Zaterdag 12 september 2020 zal de jury de mozaïek borden beoordelen en worden de prijzen bekend gemaakt.

Op zondag 13 september 2020 is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de Mozaïekfietsroute tussen 11.00 en 17.00 uur.  Op elke gewenst punt van de route kan gestart worden.

Tijdens de mozaïekfietsroute wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen om zo onder andere 1,5 meter afstand te kunnen houden op het parcours en tijdens activiteiten. Deelnemers hebben hier ook zelf een eigen verantwoordelijkheid.

Hieronder een impressie van Corso Frederiksoord (2019).