Corso Frederiksoord

Bezoekersinfo

60 jaar wordt groots gevierd!

Corso Frederiksoord wordt dit jaar GROOTS gevierd met het jubileumfeest “Corso 60 jaar, Vermaak Oe!”. Een heel weekend lang genieten van de mooiste creaties gemaakt door kinderen van de basisscholen, junioren die voor het eerst hun eigen mini corsowagen bouwen en volwassen wagenbouwers die allemaal op een spectaculaire en creatieve wijze uitpakken. Het evenement wordt omlijst met muziek, activiteiten en entertainment voor jong en oud. Nieuw dit jaar is een heus foodplein waar je het gehele weekend terecht kunt… een ware smaakmaker!

 

Het programma bevat een aantrekkelijke, feestelijke en gezellige mix van vertier met het doel om het publiek te vermaken. Corso Frederiksoord is niet alleen gezellig maar ook vernieuwend. Met een blik op de toekomst richten we ons op het aantrekken en verbinden van de kinderen op de basisscholen en junioren. In 2022 zijn wij een programma gestart om het corsogevoel bij de jeugd te vergroten, want immers: de jeugd heeft de toekomst! Er is veel geïnvesteerd in het juniorcorso. Met juniorwagens vol dahlia’s zullen zij het parcours betreden.

Het motiveren van deze groep draagt bij aan het doel om een evenement voor jong en oud neer te zetten en vergroot de kans dat Corso Frederiksoord een jarenlange traditie zal zijn en blijven in het 2de weekend van september.

Kaartverkoop

Op zaterdagmiddag kunt u op drie kaartverkooppunten een toegangsbewijs (polsbandje) kopen. De kaartverkooppunten staan op de Burgemeester Wijnoldyweg (richting Wapserveen) en op de Majoor van Swietenlaan (richting Vledder/Noordwolde en richting Steenwijk).

Weekendkaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar. Programmaboekje zit in de toegangsprijs inbegrepen.

Toegangsprijzen* 2022

Kassa Voorverkoop
Middagkaart € 8,50 € 7,50
Avondkaart € 8,50 € 7,50
Dagkaart € 14,50 € 12,50
Weekendkaart** € 19,00 € 17,50
Zondag (mozaïekroute) € 5,-
Parkeren € 2,-
(klap)stoel huur € 2-
 

*Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

**Toegangskaarten zijn vanaf 01 augustus in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
    Autobedrijf Bovenkamp (Vledder)
    Cafetaria Family(Wilhelminaoord)
    Bats Uitzendburo (Nijensleek).
    Camping De Moesberg (Nijensleek)
   Brasserie Oer (Havelte)

Toegangskaarten zijn nu ook online verkrijgbaar!

Groepsarrangementen

Speciaal voor woon-zorginstellingen en andere senioren initiatieven zoals stichting de Zonnebloem, biedt Corso Frederiksoord een speciaal arrangement aan.

Het arrangement bestaat uit een mooie plek aan de route van de optocht waar stoelen aanwezig zijn. 

De bezoekers hoeven niet zelf over het terrein te lopen, maar kunnen met vervoer naar de toegewezen plek worden gereden waar zij natuurlijk bij elkaar komen te zitten.

 

Er staat een enthousiast corsoteam voor u klaar die uw groep ontvangt. Zij zullen een ieder voorzien van een programmaboekje en een kopje thee of koffie met gebak.

Graag horen we uiterlijk 1 augustus of er interesse is om deel te nemen aan deze middag. De kaarten voor het groepsarrangement kosten € 15,- perpersoon.

Aanmelden kan via e-mail (klik op de paarse knop)