Corso Frederiksoord

Ons Corso

Corso Frederiksoord is een jaarlijks terugkerend evenement dat al sinds 1960 gehouden wordt. Vele tientallen mensen zijn maandenlang bezig met organiseren, bedenken, ontwerpen en bouwen van de corsowagens. Wat allemaal z’n apotheose kent in het Corso in het tweede weekend van september. In de nacht van Frederiksoord worden dan niet alleen de wagens, maar ook de mozaïeken geprikt.

Ook bij het organiseren van het evenement komen zoveel voorbereiding en hand- en spandiensten kijken van vele vrijwilligers en verenigingsleden, dat het een ware regionale gebeurtenis wordt waarin een kleine gemeenschap groot kan zijn.

Thema

Thema Titel 2022?

Elk jaar heeft het Corso Frederiksoord een thema. Komend jaar is het thema:

U kunt bij de Corsogroepen kijken welk onderdeel van het thema zij met hun wagen gaan uitbeelden. Het staat de bouwgroepen vrij om hun eigen draai te geven aan het ontwerp dat ze ontvangen, dus blijft het spannen waarmee ze voor de dag zullen komen.

Instanties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrienden, donateurs en sponsors

Behalve de inzet van alle bovengenoemde mensen en partijen, kan het Corso ook niet zonder de financiële bijdrages die het mag ontvangen. Bent u niet in de gelegenheid om op organisatorisch vlak iets te kunnen betekenen, maar draagt u het Corso wel een warm hart toe? Dan hopen wij dat u dit via vriendschap, donateurschap of sponsorschap iets wilt bijdragen. Kijk op onze sponsor pagina naar de mogelijkheden.