Corso Frederiksoord

Juniorcorsogroepen:

Corsoboys

"snel overstag"

Corsoboys

Deze nieuwe groep bestaat uit vier jongens die elkaar kennen van Obs de Kievitshoek uit Wilhelminaoord. Julian 11 jaar, Huub 11 jaar, Tobias 11 jaar en Joeri 9 jaar zitten samen in groep 7& 8 en komen uit Wilhelminaoord en Frederiksoord. De jongens hebben allemaal al eens meegedaan aan het kindercorso. Julian staat zelfs met zijn mooi gemaakte raceauto op de website van ons corso.

De jongens kregen op school de workshop en les van het Corso en hoorden dat er een juniorcorso werd opgestart. Daar hadden Julian en Huub wel oren naar. Het bleef even bij grote plannen, maar toen zij hoorden dat er karretjes beschikbaar werden gesteld door de juniorcommissie waren de jongens snel overstag. De vrienden Tobias en Joeri kwamen er ook bij en toen was daar de groep “Corsoboys”!

 

Gamen is wat de jongens graag doen in hun vrije tijd, dus het onderwerp van de wagen was snel bedacht. De jongens waren het er snel over eens dat zij een gaming set-up wilden bouwen. Een gaming set-up is de plek waar je je computerspellen speelt. Zelfs over de kleding hebben de jongens goed nagedacht!