Corso Frederiksoord

Sponsorpakketten:

Dahlia Brons/+

"top waardering"

Kiest u voor ons Dahlia Brons of Brons+ sponsorpakket, dan kunt u  per jaar besluiten om als sponsor van het Corso Frederiksoord blijven. U krijgt exposure voor uw bedrijf én u krijgt de gelegenheid om van het VIP-plaza arrangement gebruik te maken.

Met een logo vermelding op het spandoek bij de ingang en op onze website, kunt u onder een breed publiek, zowel online als tijdens het evenement, uw bedrijf ‘in the picture’ brengen.

Daarnaast verwelkomen we u graag met 2 Dagkaarten voor het Corso en kunt u ook opteren voor het VIP-plaza met een hapje en een drankje.
Samen met de overige ondernemers met dit arrangement, biedt dit natuurlijk ook een ideale informele setting om ook nog een beetje te netwerken.

Corso Frederiksoord is trots op haar sponsoren en het feit dat velen al zoveel jaren aan ons verbonden zijn, geeft wel aan dat wij van beide kanten een goede relatie onderhouden.
Sluit u zich ook aan bij onze club?

Vul hieronder het formulier in en onze sponsorcommissie zal graag contact met u opnemen om uw interesse in een passende overeenkomst vorm te geven.

U krijgt

Het Dahlia Brons sponsorpakket kost €100,- per jaar. Het Dahlia Zilver+ sponsorpakket kost € 125,- per jaar.
Optioneel kunt u voor € 25,00 p.p. (max. 2 personen)  gebruik maken het VIP Plaza bij Logement & Gasterij Frederiksoord tijdens de optocht op zaterdagmiddag.

omschrijving

U krijgt 2 Corso Dagkaarten die toegang geven tot het Corso.

U krijgt de optie voor een 2-persoons VIP-plaza arrangement à € 25,- p.p. waar u gedurende de zaterdagmiddag een arrangement met een hapje en een drankje  bij Gasterij Frederiksoord kunt genieten, in de nabijheid van het VIP-plein.

Bij de publieksingang zal uw logo op het spandoek voor de Dahlia Brons(+) sponsoren prijken.

Op onze website zal uw logo opgenomen worden in de categorie Dahlia Brons(+). De volgorde van weergave is ‘random’ waarmee iedereen evenveel exposure krijgt.

Met het Dahlia Brons+ pakket krijgt u de mogelijkheid om een eigen spandoek langs het parcours van de middag- en avondoptocht op te hangen, zodat het  publiek kennis kan nemen van uw ondersteuning van dit mooie evenement.

Ja, ik toon interesse

    Dahlia DiamantDahlia GoudDahlia Zilver+
    Dahlia ZilverDahlia Brons+Dahlia BronsDonateur