Corso Frederiksoord

Sponsorpakketten:

Dahlia Diamant

"stralend middelpunt"

Kiest u voor ons Dahlia Diamant sponsorpakket, dan bent u hoofdsponsor van Corso Frederiksoord. U krijgt de meeste en beste exposure voor uw bedrijf én u krijgt een uitgebreide VIP-behandeling.

Met het ruimste aanbod aan sponsoruitingen kunt u onder een breed publiek, zowel online als tijdens het evenement, uw bedrijf ‘in the picture’ brengen, waarbij we u exclusieve mogelijkheden bieden.

Naast 4 VIP-kaarten voor het hele Corso weekend, ontvangt u tevens 4 entreekaarten voor het Flodderfeest. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om met z’n viertjes te komen genieten van het VIP-plaza bij Logement & Gasterij Frederiksoord voor een hapje en een drankje.
Samen met de overige ondernemers een VIP-plaza arrangement, biedt dit ook een ideale informele setting om ook nog een beetje te netwerken.

Corso Frederiksoord is trots op haar sponsoren en het feit dat velen al zoveel jaren aan ons verbonden zijn, geeft wel aan dat wij van beide kanten een goede relatie onderhouden.
Sluit u zich ook aan bij onze club?

Vul hieronder het formulier in en onze sponsorcommissie zal graag contact met u opnemen om uw interesse in een passende overeenkomst vorm te geven.

U krijgt

Het Dahlia Diamant sponsorpakket kost €1.000,- per jaar. Gezien de moeite die wij doen op velerlei vlakken, om uw promotionele uitingen professioneel en goed te verzorgen, gaan wij liefst voor meerdere jaren een verbintenis aan.

omschrijving

U krijgt 4 VIP-kaarten voor het hele weekend, die toegang geven tot het VIP-plein met een prachtig uitzicht op het parcours.

U krijgt 4 entreekaarten voor het Flodderfeest op zaterdagavond.

U krijgt een uitnodiging voor 4 personen voor het VIP-plaza, waar u gedurende de zaterdagmiddag een arrangement met een hapje en een drankje  bij Gasterij Frederiksoord kunt genieten, in de nabijheid van het VIP-plein.

Bij de publieksingang zal uw logo als hoofdsponsor prijken op het spandoek.

Op onze website zal uw logo opgenomen worden in de categorie Dahlia Diamant, en dus als hoofdsponsor de beste exposure krijgen.

In het gratis programmaboekje, dat bezoekers bij entree ontvangen, zal uw logo als hoofdsponsor opgenomen worden.

Op onze social media Facebook en Twitter zullen wij uw bedrijf regelmatig als hoofdsponsor noemen.

Tijdens het Corso evenement zal uw bedrijf regelmatig via de geluidsinstallatie omgeroepen worden.

Ook krijgt u een live-interview met speaker Andries Ophof.

Wij maken voor u een sponsorbord van 250 x 62 cm, dat mee zal draaien in de carrousel, die het hele weekend zichtbaar is en zelfs in de middag- en avondoptocht mee gaat, zodat het hele publiek kennis kan nemen van uw ondersteuning van dit mooie evenement.

Ja, ik toon interesse

    Dahlia DiamantDahlia GoudDahlia Zilver+
    Dahlia ZilverDahlia Brons+Dahlia BronsDonateur