Corso Frederiksoord

Sponsorpakketten:

Dahlia Goud

"een gouden greep"

Kiest u voor ons Dahlia Goud sponsorpakket, dan doet u een gouden greep. U krijgt veel exposure voor uw bedrijf én u krijgt een complete VIP-behandeling.

Met een bijzonder ruim aanbod aan sponsoruitingen kunt u onder een breed publiek, zowel online als tijdens het evenement, uw bedrijf ‘in the picture’ brengen.

Daarnaast verwelkomen we u graag met 2 VIP-kaarten voor het Corso, waarbij u ook van harte uitgenodigd wordt voor het VIP-plaza bij Logement & Gasterij Frederiksoord voor een hapje en een drankje.
Samen met de overige ondernemers met dit arrangement, biedt dit natuurlijk ook een ideale informele setting om ook nog een beetje te netwerken.

Corso Frederiksoord is trots op haar sponsoren en het feit dat velen al zoveel jaren aan ons verbonden zijn, geeft wel aan dat wij van beide kanten een goede relatie onderhouden.
Sluit u zich ook aan bij onze club?

Vul hieronder het formulier in en onze sponsorcommissie zal graag contact met u opnemen om uw interesse in een passende overeenkomst vorm te geven.

U krijgt

Het Dahlia Goud sponsorpakket kost €500,- per jaar. Gezien de moeite die wij doen op velerlei vlakken, om uw promotionele uitingen professioneel en goed te verzorgen, gaan wij deze verbintenissen liefst voor meerdere jaren aan.

omschrijving

U krijgt 2 VIP-kaarten die toegang geven tot het VIP-plein met een prachtig uitzicht op het parcours.

U krijgt een uitnodiging voor het VIP-plaza, waar u gedurende de zaterdagmiddag een arrangement met een hapje en een drankje  bij Gasterij Frederiksoord kunt genieten, in de nabijheid van het VIP-plein.

Bij de publieksingang zal uw logo op het prominente spandoek voor de Dahlia Goud sponsoren prijken.

Op onze website zal uw logo opgenomen worden in de categorie Dahlia Goud. De volgorde van weergave is ‘random’ waarmee iedereen evenveel exposure krijgt.

In het gratis programmaboekje, dat bezoekers bij entree ontvangen, zal uw logo opgenomen worden.

Op onze social media Facebook en Twitter zullen wij uw bedrijf regelmatig noemen.

Tijdens het Corso evenement zal uw bedrijf regelmatig via de geluidsinstallatie omgeroepen worden.

Wij maken voor u een sponsorbord van 250 x 62 cm, dat mee zal draaien in de carrousel, die het hele weekend zichtbaar is en zelfs in de middag- en avondoptocht mee gaat, zodat het hele publiek kennis kan nemen van uw ondersteuning van dit mooie evenement.

Ja, ik toon interesse