Corso Frederiksoord

Sponsorpakketten:

Dahlia Zilver/+

"een vaste waarde"

Kiest u voor ons Dahlia Zilver of Zilver+ sponsorpakket, dan verbindt u zich voor 3 of 5 jaar als sponsor aan het Corso Frederiksoord. U krijgt exposure voor uw bedrijf én u krijgt de gelegenheid om van het VIP-plaza arrangement gebruik te maken.

Met een logo vermelding op spandoek, reclamebord en website, kunt u onder een breed publiek, zowel online als tijdens het evenement, uw bedrijf ‘in the picture’ brengen.

Daarnaast verwelkomen we u graag met 2 Weekendkaarten voor het Corso en kunt u ook opteren voor het VIP-plaza met een hapje en een drankje.
Samen met de overige ondernemers met dit arrangement, biedt dit natuurlijk ook een ideale informele setting om ook nog een beetje te netwerken.

Corso Frederiksoord is trots op haar sponsoren en het feit dat velen al zoveel jaren aan ons verbonden zijn, geeft wel aan dat wij van beide kanten een goede relatie onderhouden.
Sluit u zich ook aan bij onze club?

Vul hieronder het formulier in en onze sponsorcommissie zal graag contact met u opnemen om uw interesse in een passende overeenkomst vorm te geven.

U krijgt

Het Dahlia Zilver sponsorpakket kost €250,- per jaar voor een periode van 3 jaar. Het Dahlia Zilver+ sponsorpakket kost € 200,- per jaar voor een periode van 5 jaar.
Optioneel kunt u voor € 25,00 p.p. (max. 2 personen)  gebruik maken het VIP Plaza bij Logement & Gasterij Frederiksoord tijdens de optocht op zaterdagmiddag.

omschrijving

U krijgt 2 Corso Weekendkaarten die toegang geven tot het hele Corso.

U krijgt de optie voor een 2-persoons VIP-plaza arrangement à € 25,- p.p. waar u gedurende de zaterdagmiddag een arrangement met een hapje en een drankje  bij Gasterij Frederiksoord kunt genieten, in de nabijheid van het VIP-plein.

Bij de publieksingang zal uw logo op het spandoek voor de Dahlia Zilver sponsoren prijken.

Op onze website zal uw logo opgenomen worden in de categorie Dahlia Zilver(+). De volgorde van weergave is ‘random’ waarmee iedereen evenveel exposure krijgt.

Wij maken voor u een sponsorbord van 250 x 62 cm, dat mee zal draaien in de carrousel, die het hele weekend zichtbaar is en zelfs in de middag- en avondoptocht mee gaat, zodat het hele publiek kennis kan nemen van uw ondersteuning van dit mooie evenement.

Ja, ik toon interesse

    Dahlia DiamantDahlia GoudDahlia Zilver+
    Dahlia ZilverDahlia Brons+Dahlia BronsDonateur